The Self Design Academy (NL)

#2 meditatiesessie, met Nicole van Kempen

  • 13:00 — 13:30
  • Meditatiesessie, offline bij MU
Tickets

Hoe is je mind? Kalm en rustig, gefocust of juist heel vol? Heb je behoefte om even stil te staan bij jezelf en dichter bij wie jij echt bent te komen? Neem dan deel aan een speciale meditatiesessie als onderdeel van The Self Design Academy. Onder begeleiding van yogadocent Nicole van Kempen neem je de tijd om te vertragen en te ervaren wat het is om te zijn. Meld je aan voor een van de onderstaande momenten en breng wat extra zen in de dagelijkse drukte. 

Deze meditatiesessie is onderdeel van de installatie Mindmeditation.net van Brigitte Jansen als onderdeel van The Self Design Academy. Haar werk brengt meditatie en onze online wereld dichter bij elkaar. Het is een onderzoek naar het hier en nu van de digitale wereld.

Wanneer Woensdag 30 september 13.00 - 13.30
Waar MU Hybrid Art House  
Entree De meditatiesessie is gratis (en op woensdagen is de entree van MU ook gratis). Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus bestel vooraf je gratis ticket via Eventbrite. Mocht je niet kunnen komen, laat het ons dan op tijd weten, zodat we nog iemand anders blij kunnen maken met jouw ticket. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen en makkelijk zittende kleding aan te trekken.                                                                                            

Tijdens de Dutch Design Week (met DDW ticket) en op woensdag 11 november vinden de andere meditatiesessies plaats. Meer info hierover volgt.

Klik hier voor een PDF met de MU COVID-19 Bezoekvoorwaarden, Hygiƫne maatregelen en Maatregelen bij gezondheidsklachten.